​Vi er et stærkt team

20 års erfaring​

Bredt sortiment​

Garderobeskab efter mål og andre skabe tilbydes

​Et ordentligt garderobeskab efter mål gør det nemmere at holde styr på sit tøj, uden det bliver krøllet. Samtidig kræver de skiftende årstider, at der er god plads til både det ene og det andet i et garderobeskab, uden du behøver at pakke vintertøjet væk om sommeren. Et godt og rummeligt klædeskab gør det nemmere at holde styr på sit tøj.

Du kan vælge et garderobeskab efter mål med låger eller skydedøre

​Et garderobeskab efter mål kan arrangeres på mange måder, det kan være med store og gode skabe i entreen og i et eventuelt bryggers. Det kan også være med skydedøre, således skabet bliver en integreret del af rummet, men det kan endvidere være et walk-in-closet i forlængelse af soveværelset. 

Alternativt kan det være et mindre rum eller værelse, der bliver indrettet som et skabsrum. Vi kan hos Kitchen by Nettoline i Skanderborg hjælpe dig med et garderobeskab efter mål, vi har kunder i Midtjylland og andre steder i Jylland.

​​

Uagtet om du søger skabe eller skydedøre til en garderobe, køkken, badeværelse eller et brygges, så kan vi levere skræddersyede eller standard løsninger fra landets førende producent. Produkterne er skabt af en kvalitet, som ingen kan slå – og alligevel til en fornuftig pris.

Du er velkommen i butikken for at kigge på garderobeskabe

Du er velkommen til at kigge ind i butikken på Vestervang 7 i Skanderborg for at se, hvad vi har af muligheder til dit garderobeskab efter mål og ønsker. Du kan også ringe til Kitchen by Nettoline på telefon 86 57 07 08, ligesom du kan skrive til os på e-mail skanderborg@nettoline.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Charlotte og Lars​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​★★★★★​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook​

Nettoline Skanderborg  ​·  Vestervang 7 & 8, 8660 Skanderborg​ - Indgang fra Vestergade  ​·  Telefon: 86 57 07 08  · ​ E-mail: skanderborg@nettoline.dk