​Vi er et stærkt team

20 års erfaring​

Bredt sortiment​

Nyt badeværelse leveres og monteres

​De fleste starter og slutter dagen i deres badeværelse, derfor sætter de fleste mennesker pris på at have et rart og lækkert badeværelse. Dertil kommer, at mange tørrer hår, lægger makeup og surfer på internettet i deres badeværelse. Et moderne bad er med andre ord blevet til et badeværelse, hvor det er behageligt at opholde sig.

Vi kan levere alt efter dine ønsker

​Hvis du skal have et nyt badeværelse, så har vi både håndvaske, skabe og bordplader i vores forretning i Skanderborg. Vi har et stort udvalg, hvor du kan vælge imellem 50 vaske, 40 farver på bordplader og 30 låger. Vi kan skræddersy bordpladen til dit badeværelse, men vi har naturligvis også standardsæt i mål som for eksempel 60, 80 og 100 cm.

Vi kan ligeledes sammensætte et badeværelsesskab med låger og skuffer, så du får præcis det, som du ønsker dig til dit nye badeværelse.

Du kan vælge at ordne det selv, herunder at afhente alt til dit nye badeværelse på vores lager i Skanderborg. Du har også mulighed for at få leveret fabrikssamlede skabe, hvorpå du selv kan montere det. Vi kan naturligvis også stå for det hele lige fra levering til montering.

Vi arbejder i hele Midtjylland, lige fra Aahus N til Aahus C, Tranbjerg, Hasselager, Hørning, Solbjerg, Odder, Horsens, Brædstrup, Them, Ry, Låsby, Galten, Skovby og Skanderborg

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse afhænger meget af materialevalget, samt om du ønsker at montere det selv eller ønsker hjælp fra vores køkkenmontør

Har du spørgsmål til vores udvalg inden for interiør til badeværelser, eller er du interesseret i at høre mere om mulighederne for et nyt badeværelse, så er du velkommen til at kontakte os på e-mail til skanderborg@nettoline.dk. Du kan naturligvis også ringe til os på telefon 86 57 07 08.

​Vi ser frem til at høre fra dig.

Charlotte og Lars

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​★★★★★​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook​

Kitchen by Nettoline  ​·  Vestervang 7, Vestergade, 8660 Skanderborg  ·  Telefon: 86 57 07 08  · ​ E-mail: skanderborg@nettoline.dk