​Vi er et stærkt team

20 års erfaring​

Bredt sortiment​

Nyt køkken og nye køkkenlåger monteres i dit hjem

Når vi designer og tegner køkkener er det vigtigt at det er praktisk, rummeligt og lyst, ligesom det skal være nemt og enkelt at holde rent. Aktuelt ser vi en stigning i folk, der gerne vil have et nyt køkken eller en køkkenrenovering i deres hus eller lejlighed, for at skabe en bedre atmosfære og arbejdsplads. Der er utroligt mange muligheder i moderne køkkener og især med de nyeste og smarte hvidevare, der fylder mindre, kan det give mere plads og rummelighed.

Køkkenrenovering kan skabe nyt liv til jeres køkken

​Måske er I glade for jeres køkken, men lågerne og bordpladerne er lidt slidte eller farverne ikke længere er tidssvarende. Nettoline i Skanderborg kan hjælpe med at udføre en køkkenrenovering med montering af nye køkkenlåger og bordplader i jeres køkken, så det gamle derved får nyt liv og kommer til at se nyt og moderne ud igen.

Det nye køkken kan afhentes på vores lager i Skanderborg, hvis man ønsker at stå for monteringen samt afhentning selv. Det er også muligt at få leveret fabrikssamlede skabe hjemme på adressen, såfremt man ikke ønsker at samle skabene selv, når der skal monteres.

Alternativt kan vi stå for hele køkkenrenoveringen lige fra levering til montering. ​​ Vi forsøger at levere så hurtigt som muligt, til når det skal gå stærkt, derfor kan vi levere køkkenet, inklusiv en skræddersyet bordplade, på 7 arbejdsdage i vores standard sortiment. Montage tid skal bookes i god tid.

Hvad koster et nyt køkken?

​Prisen på et nyt køkken afhænger af hvordan køkkenet skal udføres. Vi er altid klar på en snak om muligheder, hvortil vi gerne giver et uforpligtende tilbud. Med kunden i fokus, bestræber vi os altid efter den bedste løsning der opfylder netop kundens ønsker og behov.

Hvis du har spørgsmål og er interesseret i et uforpligtende tilbud eller bare gerne vil høre mere om vores køkkener eller køkkenrenovering, kan du kontakte os på e-mail skanderborg@nettoline.dk eller ringe til Nettoline på telefon 86 57 07 08.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hilsen Charlotte, Lars​ og Lotte

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​★★★★★​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook​

Nettoline Skanderborg  ​·  Vestervang 7 & 8, 8660 Skanderborg​ - Indgang fra Vestergade  ​·  Telefon: 86 57 07 08  · ​ E-mail: skanderborg@nettoline.dk