​Vi er et stærkt team

20 års erfaring​

Bredt sortiment​

Nyt køkken og nye køkkenlåger monteres i dit hjem

Vi ved, at det er vigtigt med et køkken, der er lyst, praktisk og rummeligt, ligesom det skal være nemt og enkelt at holde rent. Aktuelt ser vi en stigning i folk, der gerne vil have et nyt køkken, nye køkkenlåger eller en køkkenrenovering i deres hus eller lejlighed. Der er utroligt mange muligheder i moderne køkkener, især hvis I også vælger nye smarte hvidevarer, der tager mindre plads.

Køkkenrenovering kan skabe nyt liv til jeres køkken

​Måske er I glade for jeres køkken, men lågerne og bordpladerne er lidt slidte eller farverne ikke længere er tidssvarende. Kitchen by Nettoline i Skanderborg kan hjælpe jer med at udføre en køkkenrenovering med montering af nye køkkenlåger og bordplader i jeres køkken, så det derved kommer det til at se nyt og flot ud igen. 

Vi har kunder i hele Jylland, dog mest i Midtjylland. Du kan vælge at gøre det hele selv, herunder at afhente jeres nye køkken på vores lager i Skanderborg. Du kan også vælge at få leveret fabrikssamlede skabe hjemme hos jer og der på selv montere det. 

Alternativt kan vi stå for hele køkkenrenoveringen lige fra levering til montering. ​​ Vi forsøger at levere et køkken så hurtigt som muligt, hvis det skal gå stærkt, kan vi levere køkkenet inklusiv en skræddersyet bordplade, på 7 arbejdsdage i vores light sortiment

Hvad koster et nyt køkken?

​Prisen på et nyt køkken og nye køkkenlåger afhænger af, hvilken opgave I skal have udført. Vi kan i samarbejde med jer udarbejde et uforpligtende tid. Kontakt os for at høre nærmere. Med jer i centrum gør vi altid vores bedste for at lave en løsning, som opfylder jeres behov.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om et nyt køkken eller køkkenrenovering, kan du kontakte os på e-mail skanderborg@nettoline.dk, men du kan også ringe til Kitchen by Nettoline på telefon 86 57 07 08.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hilsen Charlotte og Lars​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​★★★★★​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook​

Nettoline Skanderborg  ​·  Vestervang 7 & 8, 8660 Skanderborg​ - Indgang fra Vestergade  ​·  Telefon: 86 57 07 08  · ​ E-mail: skanderborg@nettoline.dk